Letselschade advocaat Den Haag

Vormen van letselschade 

Letsel kan vele vormen aannemen en veroorzaakt worden in uiteenlopende situaties. Zo lopen inwoners van Den Haag

het risico om bijvoorbeeld betrokken te raken bij een een geweldsmisdrijf. Omdat zaken als de ernst van het letsel, het bewijzen van de

en het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke partij, vaak ingewikkeld zijn, is het belangrijk dat u bij wordt gestaan door een letselschadespecialist of advocaat met kennis die van toepassing is op uw specifieke zaak. Om u met een zo vakkundig mogelijke letselschade advocaat of specialist in contact te brengen, heeft Letselschade Test een landelijk netwerk opgebouwd met specialisten in elk vakgebied. Zo kunnen wij u altijd doorverwijzen naar een specialist of advocaat die uw zaak tot een goed juridisch einde kan brengen en die ervoor zorgt dat u d krijgt waar u recht op heeft.

Letselschade advocaat 

Binnen ons netwerk in Nederland bevinden zich ook gespecialiseerde letselschade advocaten. Echter is een advocaat niet strikt noodzakelijk bij het afhandelen van een letselschade claim. Dit, omdat 95% van de letselschadezaken kan worden afgerond zonder een gerechtelijke procedure. Zo zou een specialist u uitstekend van dienst kunnen zijn, misschien zelfs wel beter, afhankelijk van uw zaak.

Alle letselschade advocaten binnen ons netwerk hebben zich gespecialiseerd in letselschade en aansprakelijkheid. Advocaten buiten ons netwerk willen zich nog wel eens voordoen als specialist op het gebied van letselschade. Elke advocaat in Nederland mag zich immers letselschade advocaat noemen, zonder dat hij hier kennis en ervaring in heeft.

Specialist of letselschade advocaat ?

Zowel een letselschadespecialist als een letselschade advocaat hebben hun eigen voordelen. Zo werkt een specialist uitsluitend in letselschadedossiers en tonen zij vaak een grotere betrokkenheid dan de meeste advocaten. Daarentegen is een advocaat noodzakelijk om een gerechtelijke procedure te starten. Echter hebben veel van de aangesloten letselschadekantoren binnen ons netwerk zowel specialisten als advocaten in dienst. Zo verzekeren zij dat u de beste hulp krijgt die mogelijk is.

Gratis bijstand

Omdat de aansprakelijke partij wettelijk verplicht is om de kosten voor juridische bijstand van de tegenpartij te vergoeden, is bijstand door de letselschadespecialisten en advocaten die zijn aangesloten bij Letselschade Test altijd gratis. Natuurlijk is het van tevoren niet altijd zeker of de zaak haalbaar is. Daarom dragen zij altijd het risico dat de claim niet, of slechts gedeeltelijk wordt toegekend. U hoeft dus niet bang te zijn voor hoge kosten.

Nadat u uw zaak helder heeft gemaakt aan ons, in contact brengen met de specialist of advocaat die het best bij uw zaak past. Indien gewenst zullen zij u altijd thuis bezoeken, zodat u niet persé de deur uit hoeft.